Staf en bestuur

Een organisatie als Stella Maris kan niet zonder vrijwilligers. Op deze pagina kunt u lezen wie allemaal als vrijwilliger betrokken zijn bij Stella Maris. Naast deze vrijwilligers wordt Stella Maris ondersteund door vele vrienden, ouders en bekenden.

De Staf

De Staf is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de groep. Tevens zijn zij regelmatig actief op en rondom en Landje voor het onderhoud van gebouw en boten, en voor voorbereiding van opkomsten, kampen en andere activiteiten.

Op dit moment bestaat de Dolfijnenstaf: Maarten Ruoff, Kieke Hoiting, Loïs Hofman en Sam Lohmeijer.

De Juniorenstaf: Joris Linders, Hidde Wolters, Job Lohmeijer en Luke van den Berg.

De Tuigstaf: Channel Graça en Melvin Galama

Loodsenadviseur: Kevin van Laak.

Ondersteunende stafleden: Ronald Spek, Hans Akkermans, Thierry van Beekum en Robbie Ubbels

Bestuur en Groepsraad:

De Groepsraad is de algemene ledenvergadering van Stella Maris en bestaat uit alle Stafleden, alle bestuursleden en een oudervertegenwoordiger voor de Dolfijnen, voor de Junioren en het Tuig.

Het groepsbestuur is verantwoordelijk voor het beleid van de groep, de ledenadministratie, de groepsfinanciën, het kwalificatieniveau van de Staf enz. Het groepsbestuur vormt tevens het bestuur van Stichting Stella Maris. De Stichting Stella Maris behartigt de materiële en financiële belangen van de groep en is eigenaar van het gebouw, de vloot en alle materialen.

Het Groepsbestuur bestaat uit: Liesbeth den Haan (voorzitter), Duncan Onstwedder (penningmeester), Melvin Galama, Dennis van Waterschoot en Ronald van Ouwerkerk.

Oudervertegenwoordiging Groepsraad: Liesbeth den Haan (Tuig), vacant (Dolfijnen en Tuig)