Sinterklaas

Sint en Piet bij u thuis? Dat kan!

Sint en Piet
Wat?
Stella Maris verzorgt voor bij u thuis of op uw bedrijf een bezoek van Sint en Piet, inclusief strooigoed. Al onze Sinten en Pieten hebben jarenlang ervaring: dit staat garant voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest!

De opbrengst van deze Sinterklaasactie komt geheel toe aan een goed doel: waterscoutinggroep Stella Maris uit Rotterdam! De vrijwilligers van Stella Maris organiseren gedurende het hele jaar activiteiten voor kinderen op en rondom het water.

Waar? 
Wij verzorgen uw Sinterklaasbezoek aan huis in:
– Alexanderpolder
– Oosterflank
– Prinsenland
– Ommoord
– Zevenkamp
– Nesselande
– Hillegersberg / Schiebroek
– Kralingen / Crooswijk
– Capelle aan den IJssel

Wanneer? 
Dit jaar verzorgen wij het bezoek van de Sint op de volgende dagen:
Zaterdag 1 december: tussen 13.00 en 20.00 uur
Zondag 2 december: tussen 13.00 en 20.00 uur
Woensdag 5 december: tussen 18.00 uur en 21.00 uur

Bedrijven 

Voor bedrijven zijn er vele mogelijkheden! Wij hebben ervaring met scholen, supermarkten, winkeliersverenigingen, buurtactiviteiten, sportverenigingen, bedrijfsfeesten, cafés, en nog veel meer. In overleg kunnen we voor bedrijven ook buiten bovenstaande data uw Sinterklaasbezoek verzorgen.
Mail sinterklaas@stelmar2.nl voor meer informatie!

Kosten 
15 minuten: € 40,-
30 minuten: € 70,-
In veruit de meeste gevallen blijkt een bezoek van een kwartier voldoende te zijn! Pas als er sprake is van een groep van 6 kinderen of meer raden wij een langer bezoek aan.

Als u gaat boeken: 
Als u een onvergetelijk Sinterklaasfeest wilt, stuurt u dan een mail naar sinterklaas@stelmar2.nl. Vermeld de volgende gegevens in uw bericht:
– Wanneer wilt u dat de Sint langs komt? (zie hierboven voor de beschikbara data)
– Hoe lang moet het bezoek duren? (Wij raden aan: tot 5 kinderen:15 minuten, meer dan 5 kinderen: 30 minuten)
– Op welk adres moet de Sint langs komen?
– Wat zijn uw contactgegevens? Vermeld altijd uw telefoonnummer, dan nemen wij telefonisch contact met u op!
– Hoe veel kinderen zullen er aanwezig zijn, van welke leeftijd zijn ze?
– Vergeet niet te vermelden als er bijzonderheden zijn! (gehandicapte kinderen, als u niet wilt dat er gestrooid wordt, etc.)
Op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur kunt u ook telefonisch contact opnemen via 010-4522114.

Het Sinterklaasbezoek zelf 
Als het “heerlijk avondje” dan eindelijk is gekomen, komen Sinterklaas en twee of drie van zijn Pieten u rond het afgesproken tijdstip bezoeken. Wij houden rekening met reistijd, maar het kan helaas toch gebeuren dat het iets later wordt door onvoorziene verkeersdrukte.

Als eerste klopt een van de Pieten op de deur. Als u een zak met cadeaus hebt kunt u deze de Pieten aanwijzen, zodat zij hem mee naar binnen kunnen nemen. Wij vragen u om van tevoren een briefje te maken met wat wetenswaardigheden over de kinderen (en eventueel natuurlijk oo k over de volwassenen). Ook dit overhandigt u aan een van de Pieten, dan zorgt hij er voor dat het in het Grote Boek van Sinterklaas terecht komt.
Sint en Piet hebben een chauffeur bij zich, deze is op de achtergrond aanwezig. Bij hem of haar dient u contant af te rekenen.

Voor informatie of boekingen stuurt u een e-mail naar sinterklaas@stelmar2.nl. Vermeld in uw mail altijd uw telefoonnummer, wij nemen dan contact met u op! Op zaterdag tussen 10.00 – 17.00 uur kunt u ook bellen naar Stella Maris (010-4522114).