Tuig

Na de Junioren komt het zogenaamde Tuig. Bij het Tuig maak je zelf je programma’s, en bepaal je dus steeds meer zelf hoe je de opkomsten invult. Van hun Staflid krijgt het Tuig dan ook geen leiding, maar begeleiding. Nu je al een aantal jaar in een vlet hebt gezeild, is het tijd voor iets anders: het Tuig zeilt in een lelieschouw, een wat grotere stalen zeilboot. Hoewel de schouw wat groter is dan een vlet, oogt deze boot “klassieker”. Naast de gewone opkomsten ontplooit het Tuig ook andere activiteiten, zoals filmavonden, uitstapjes en uitwisselingen met leeftijdsgenoten bij andere Scoutinggroepen.

SAM_0389

Het Tuig heeft dezelfde kampen als de Junioren, dus een Voorjaarskamp, en Pinksterkamp, een Zomerkamp en een Herfstkamp. Het Tuig heeft geen Staf, maar begeleiders, op dit moment is dat Channel Graça.

Het Tuig heeft elke zaterdag opkomst van 12.30 uur tot 16.00 uur. Kom gerust een keer langs, de eerste vier opkomsten zijn gratis! Informatie: tel. (010) 4522114 (Stella Maris, op zaterdagen tussen 10.00 en 17.00 uur). E-mail:tuig@stelmar2.nl

DSCN0874
DSCN1470

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.