Tuig

Na de Junioren komt het zogenaamde Tuig. Bij het Tuig maak je zelf je programma’s, en bepaal je dus steeds meer zelf hoe je de opkomsten invult. Van hun Staflid krijgt het Tuig dan ook geen leiding, maar begeleiding. Nu je al een aantal jaar in een vlet hebt gezeild, is het tijd voor iets anders: het Tuig zeilt in een lelieschouw, een wat grotere stalen zeilboot. Hoewel de schouw wat groter is dan een vlet, oogt deze boot “klassieker”. Naast de gewone opkomsten ontplooit het Tuig ook andere activiteiten, zoals filmavonden, uitstapjes en uitwisselingen met leeftijdsgenoten bij andere Scoutinggroepen.

SAM_0389

Het Tuig heeft dezelfde kampen als de Junioren, dus een Voorjaarskamp, en Pinksterkamp, een Zomerkamp en een Herfstkamp. Het Tuig heeft geen Staf, maar begeleiders, op dit moment is dat Channel Graça.

Het Tuig heeft elke zaterdag opkomst van 12.00 uur tot 16.00 uur. Kom gerust een keer langs, de eerste drie opkomsten zijn gratis! Voor informatie bel Joris via (06-37004698) of mail naar tuig@stelmar2.nl

DSCN0874
DSCN1470

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.