Dolfijnen

De Dolfijnen zijn de kinderen op Stella Maris in de leeftijd van 7-11 jaar. Zoals je kunt zien op de foto hiernaast zijn we een gezellige, leuke groep met jongens en meiden. Iedere zaterdagmorgen gaan we samen met de staf leuke dingen doen. We doen bosspellen zoals levend stratego, het smokkelspel, vlaggenroof en speurtochten.

In de winter doen we vooral landspellen en als het weer het echt niet toelaat, dan spelen we binnen. Maar buitenspelen is natuurlijk het aller leukst. Lekker voetballen, tikkertje spelen, verstoppertje, bordje tik, tien tellen in de rimboe en nog veel meer. In de winter als het ijs op de Kralingse plas dik genoeg is kunnen we zelfs gaan schaatsen en ijshockeyen.

Lekker gek doen en veel plezier maken dat is ons credo. We hebben afgelopen jaar het spelletje meelhappen gedaan en ja…. dat liep natuurlijk volledig uit de hand en eindigde in 25 witte dolfijnen. We dragen op Stella Maris geen uniform maar een groepstrui en in de zomer een t-shirt met de groepsnaam erop.

Onze Dolfijnen hebben een aantal kampen per jaar. We beginnen in december met een kerstovernachting op het clubhuis. We gaan dan gezamenlijk eten en hebben nog een spannend avondprogramma met een kampvuur. De overnachting doen we altijd in een klein thema.

Een van de leukste kampen is het Voorjaarskamp. In de voorjaarsvakantie gaan we met alle speltakken van Stella Maris van zaterdag tot en met dinsdag naar een bosrijke omgeving en logeren dan in het clubhuis van een andere groep. We hebben altijd een spannend thema en het is natuurlijk ook heel erg stoer om samen met de oudere kinderen op kamp te zijn.

Natuurlijk hebben de Dolfijnen ook een zomerkamp. Dit is altijd de eerste week van de zomervakantie. Met de Dolfijnen beleven we altijd de meest spannende avonturen. Afgelopen jaar zijn we uitgenodigd op Zwijnstein, waar we een spannend Harry Potter avontuur beleefden. We hebben ook altijd tijd om even lekker te ontspannen en zwemmen. De foto’s geven een kleine impressie.

Lijkt het je leuk om een keertje mee te doen? Kom dan op zaterdagmorgen gewoon een keertje kijken. Je mag altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen. Je mag de eerste vier keer gratis komen kijken.
Voor meer informatie bel zaterdag vanaf 10.00 uur 010-452214 of stuur een mail naar dolfijnen@stelmar2.nl.

Afbellen?
Kun je een keer niet bij een opkomst aanwezig zijn? Bel dan even af van te voren!
Dolfijnen: 06-14878723
Junioren: 06-49772883
Tuig: 06-34095418
E-mail: dolfijnen@stelmar2.nl