Sinterklaas – we zitten vol

Sinterklaasactie Stella Maris

Sint en Piet

Stella Maris verzorgt voor bij u thuis of op uw bedrijf een bezoek van Sint en Piet, inclusief strooigoed. Al onze Sinten en Pieten hebben jarenlang ervaring: dit staat garant voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest!

De opbrengst van deze Sinterklaasactie komt geheel toe aan een goed doel: waterscoutinggroep Stella Maris uit Rotterdam! De vrijwilligers van Stella Maris organiseren gedurende het hele jaar activiteiten voor kinderen op en rondom het water.

Helaas is het niet meer mogelijk een Sinterklaasbezoek te boeken omdat we vol zitten. Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden, heeft u vragen over uw boeking of wilt u op de mailinglijst van volgend jaar? Neem dan contact met ons op via sinterklaas@stelmar2.nl

Heeft u een Sintbezoek geboekt?
Als het “heerlijk avondje” dan eindelijk is gekomen, komen Sinterklaas en twee of drie van zijn Pieten u rond het afgesproken tijdstip bezoeken. Wij houden rekening met reistijd, maar het kan helaas toch gebeuren dat het iets later wordt door onvoorziene verkeersdrukte.

Als eerste klopt een van de Pieten op de deur. Als u een zak met cadeaus hebt kunt u deze de Pieten aanwijzen, zodat zij hem mee naar binnen kunnen nemen. Wij vragen u om van tevoren een briefje te maken met wat wetenswaardigheden over de kinderen (en eventueel natuurlijk ook over de volwassenen). Ook dit overhandigt u aan een van de Pieten, dan zorgt hij er voor dat het in het Grote Boek van Sinterklaas terecht komt.
Sint en Piet hebben een chauffeur bij zich, deze is op de achtergrond aanwezig. Bij hem of haar dient u contant af te rekenen.

Voor informatie stuurt u een e-mail naar sinterklaas@stelmar2.nl. Vermeld in uw mail altijd uw telefoonnummer, wij nemen dan contact met u op! Op zaterdag tussen 10.00 – 17.00 uur kunt u ook bellen naar Stella Maris (010-4522114).