weekend 01/02 dec. 2007

Terwijl op Stella de Sinterklaas-actie groots is losgebarsten (zaterdag en zondag diverse adressen bij bedrijven en particulieren) toog de TC weer richting de Stelmar, om verder te gaan met de werkzaamheden.
De bank in het achteronder is geheel klaar, dus al het houtwerk en de basis lakwerk ook. Voorzijden, de zg. schopschotten zijn geplaatst, evenals de luiken om de bagage in te plaatsen tijdens kampen.
De “bovenvloer” in het achteronder heeft zijn definitieve laklaag gekregen en het resultaat was een knoerharde, slagvaste , massieve eikenhouten vloer !
Ook is de hoekkast geplaatst. Een kast , welke is samengesteld uit de zusterkast van de kast welke als staat, maar deze stond aan de stuurboord zijde. Die hebben we indertijd gedemonteerd , met asl doel te herbouwen in een 45 graden opstelling aansluitend op de bestaande kast aan bakboord. Doel van de kast is een berging voor spelmaterialen tijdens kampen en (uiteraard) als “laad” tafel voor alle communicatie middelen , zoals GSM’s en zo.
Een eiken topblad lukte helaas niet meer, maar het substituut wat we hebben gemaakt, mag er ook zijn !
De storm gaf tijdens het geheel een soort van knus gevoel; de STELMAR voelt hier niets van.
Door de windvang van de kraan (16 mtr boven het wateroppervlak met een 1/4 meter diameter van de kraanmast)gaf het af en toe wel wat lichte beweging als je bezig was.Maar meer ook niet.
Ook geen kapot gewaaide onderdelen of zo of lekkages onderdeks. Stormtest 100% doorstaan :)

Veel plezier met de foto’s !

aoh

aoh1

aoh2

aoh3

aoh4

aoh5

aoh7

aoh8

aoh9

aoh10