weekend 02/03 Februari 2008

Allereerst : Pascal, welkom back ! Join the club zou ik zeggen !. Goed, nog ff een vuiltje wegwerken, het heet je huis…. :) SUCCES !!

Deze week en dit weekend is er weer veel gebeurd. Allereerst is er een service monteur aan boord geweest voor de Elektrolux koelkast, Hij deed “iets” niet. Dit kwam door een stommiteit , welke dan ook niet in het instructieboek vermeld stond ! Namelijk een paar zg. backup batterijen aan de achterzijde van het ding. Pffffff….:(
Maar goed, het ding werkt nu perfect !

Tegelijkertijd is er ook aan het vooronder begonnen en keihard doorgewerkt. Zo hard, dat we al bijn aan een zijde van de ruimte “klaar” hebben, d.w.z. in hout dan. Maar … het gaat wel heel hard en wordt heel mooi. Ook Sparkie is al weer langsgeweest en heeft de benodigde elektriciteits touwtjes al weer getrokken :)

De kussens voor het achteronder waren inmiddels (wel 2 weken te laat , maar ja) ook klaar. Nou , hier moet men zelf maar even op de foto’s voor kijken. Errug mooiiii !!!

Namens de TC wil ik dan ook IEDEREEN bedanken, welke meegewerkt hebben aan de Sinterklaasactie 2007. De helft van de opbrengst (ja, dat vertel ik lekker niet ) was nl. bestemd voor het stofferen van de bank en de aanschaf van de pannen, borden , mokken en bestek.

Helaas, we verhuren de Stelmar niet als vakantiehuis :) ….

Veel plezier !!

aoma

aom1

aom2

aom3

aom4

aom5

aom6

aom7

aom8

aom9

aom10

aom11

aom12

aom13

sh

vod

vod1

vod2

vod3

vod4

vod5

vod6

vod7

vod8

vod10

vod11

vod12