weekend 03/04 maart 2007

Soms komen zaken wel eens verkeerd uit. Dat hadden wij dus dit weekend.
Het ponton , waar we aan afgemeerd liggen , moest er tussen uit en ging weg.
Op zich geen ramp, ware het niet dat net dit weekend een aantal stafleden op vakantie zijn. Er een paar niet waren en de rest voor de kinderen stond. Tja, en dan gaat dat ook nog een ’s avonds/ ’s nachts plaatsvinden. Maar goed, met hulp van Sparkie en Jan Noels, kwamen we er toch uit.
Op de dag is de wasemkap (afzuigkap) in de keuken geplaatst en aangesloten. Was een hoop werk, omdat er een gat in het dek en binnenbetimmering gemaakt/gebrand moest worden en er “gelukkig” een spant in de weg zat , die een zeker persoon (Piet ?) had opgenomen in het spantenplan in 2005 van het dek. Desondanks ziet het er niet alleen erg mooi uit, maar werkt ook fantastisch. Het lijkt wel een stofzuiger !

Sparkie is druk bezig met het plaatsten van een soort “snuif”sensoren, welke er voor zorgen dat het toilet geriefelijk werkt. Ben benieuwd ! Maar ziet er zeer profie uit.

In het kraanbedrijf is er ook nog een stuk vloer bijgeplaatst, wat het geheel weer mooier en ruimtelijker maakt.

Helaas nam dit weekend Thijs (Thijbus) afscheid van het project Stelmar II en van Stella Maris. In verband met andere bezigheden werd het steeds moeilijker tijd vrij te maken voor het project Stelmar II .
Thijs, namens Stella Maris en de TC ontzettend bedankt voor al je inzet op Stella en de Stelmar tot op heden !! Tot ziens.

Aan het einde wat plaatjes, op zondag ochtend genomen, van de nieuwe afmeerpostie zonder ponton. We missen het ponton, en met name de accomodatie die er op stond, nu al…

kaz00

kaz111

kaz22

kaz3333

kaz44

krb55

gw0

gw11

mist0

mist11

mist22

mist33

mist44

mist55

mist66

mist77

mist88

mist99