weekend 8/9 September

Vandaag is de keuken verder afgemaakt. Zo zijn de waterleidingen gelegd en aangesloten op de nieuwe kraan. Dat betekende ook dat we eindelijk de ketel konden gaan starten. Dat was even spannend, want alles was nieuw hier aan. Schoorsteen op dek, leidingen, gasaansluiting, plus dat de ketel zelf nog afgesteld moest worden.
Nou, in 1 keer starten hoor !. Geen lekken in de leidingen, en heerlijk heet water bij een goede druk ! Mooi !

Daarna door met het aanleggen van werkverlichting (noodverlichting) in het achteronder, want hier zijn we stiekum in de tussentijd ook al aan begonnen met uitbreken van de oude betimmering. Er komt aardig wat rommel uit…..

Ook hebben we de wasmachine aansluiting in het kraanbedrijf gelijk maar gemaakt. Hier komt de was/droog combinatie te staan. ALtijd makkelijk. Je moet een beetje met de tijd meegaan toch?

Ook doordeweeks ’s avonds is er verder gegaan, maar eerst even een chineessie op het rijdens buffet gedaan alvorens “los” te gaan op /in het achteronder. Erg gezellig :)

In de machinekamer is een begin gemaakt met het plaatsen van de geluids isolatie. Dat zal een hoop schelen qua geluid in de stuurhut (valt ook nu wel mee hoor trouwens) !

Veel plezier !

k

k1

kl

krw

f2

fk

bg

bc

bc1

bc2

ao1

ao2

ao3

ao4

ao5

ao6

ao7

ao8

ao9

ao10

mki

mk1