weekend 17/18 juni 2006

sorry sorry , heeft even geduurd , maar is overal erg druk..

Afgelopen weekend weer heel veel gedaan. Vorig weekend is het stuurhuis gedemonteerd en naar Stella afgevoerd voor revisie/reparatie wat wel even gaat duren…. maar wel mooi wordt !

Vervolgens zijn we begonnen met het achterschot van het stuurhuis te vervangen en 15 cm hoger te maken (ivm de “nieuwe generatie jongeren”) evanls de rest van het stuurhuis. Een hoop werk en daarbij was het nog erg warm ook, maar op zich goed te doen. Achterkant zit er al in en de zijden komend weekend.
Het vooronder moest helaas … uitgebroken worden (we wilden het behouden) maar in verband met brandgevaar hebben we het er uit gesloopt en afgevoerd . De originele knoppen van de bedstee’s zullen behouden blijven en gebruikt worden in een nieuwe kastruimte in het vooronder.
Op het roer hadden we een roerspeling , welke hinderlijke geluiden geeft en schadelijk is voor de tandwielen. Met een rubber boot en een roer borglijn was dit gauw verholpen, weliswaar nadat de Creemers compressor eerst van de noodzakelijke onderdelen voorzien moest worden. (het beestje heeft inmiddels al aardig wat kubieke meters lucht verpompt met het lucht bikken)
Kortom, erg veel gedaan en we liggen nog steeds op schema. Geniet van de foto’s !

Piet

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

11

13

v

v1

v2

v3

v4

v5

v6

v7

t

t1

t2

z

z2