weekend 21/22 Okt.

Eindelijk was het dak klaar in de loods op Stella. Na veel D1 en D2 ge-olie, konden de 2 platen dan eindelijk naar de Stelmar ! Hopelijk hielden we het droog bij het plaatsen…
En ja, dat lukte . 5 minuten nadat we ’s middags om 1600 uur klaar waren met plaatsen, begon het te plenzen. Alsof er van boven werd meegekeken.
Toch nog maar een zg. hose-test gedaan. En ja, het dak was geheel water- en wind dicht!
Hierna zijn de lichtbakken van de navigatie verlichting geplaatst. Deze waren ook al op Stella gereviseerd en de lampen opnieuw gespoten en gerepareerd.
Aan de binnenzijde werd gelijk begonnen met het aanbrengen van gelaste strips voor het grondhout van de binnenbetimmering. Dit neemt nog wel een paar weken. Ook dan gaat Arnold, onze vonkentrekker, weer aan de slag met z’n spaghetti aan draden voor de nav. verlichting, nav. apparatuur, gewone verlichting, zendapparatuur etc.
In de machinekamer is het legenda bordje gehangen, wat aangeeft met kleuren, waar welke leiding voor dient of wat er doorheen stroomt. Altijd makkelijk om te weten !
Ondertussen zijn we op Stella hard bezig met het restaureren van de deuren van de stuurhut en de ramen bvan het achteronder.
Kortom, een vruchtbaar weekend !!

l

0

1

2

3

h

l

n

b

r

m

m2

n1

n2

n3

n4

n5

w