weekend 4/5 Nov.

Weer een heleboel gedaan ! Achter de bolderkasten aan beide zijden, bleef steeds water staan. Dat resulteerde in roestvorming . Aangezien dit de bouw van het schip was , moesten we dit dek aanpassen en dus vernieuwen. Veel werk, maar wel heel mooi. Ook gelijk 2 openstaande stuiknaden (2 dekplaten die bij elkaar komen) welke openstonden, vervangen met nieuw plaatwerk.
De luchtcompressor heeft sinds de aankoop van de Stelmar al aardig wat uurtjes weggedraaid en was aan een overhaul toe. Zuigerveren, pers-enzuigkleppen en koppakking zijn vervangen.
En we zijn weer in de “lucht “
In de keuken is verder gegaan met het plaatsen van het plafond, zodat onze Sparkie er weer verder kan met de bedrading. Op Stella zijn we bezig met de stalen onderdeuren voor het stuurhuis. Deze zijn waarschijnlijk volgende week klaar om geplaatst te worden. Ook de ramen voor het achteronder (schuiframen) zijn bijna klaar om weer geplaatst te worden (8 stuks)
De luchthoorn en zoeklicht zijn ook bijna klaar om weer terug op het dak van de stuurhut te worden geplaatst. Kortom, vruchtbaar weekje/weekend !

1

2

3a

k1

k2

k3

k4

k5

c

k6a

f

f1

t1

w1a