weekendwerk 24/25 juni

Bij aankomst bij de Stelmar bleek het hek open te staan. Het slot bleek doorgeknipt…
Nee, geen inbraak, maar afgelopen week is er (misschien gezien op TV?) een tas in het water aangetroffen bij de Stelmar met daarin een lichaamsdeel van een mens (arm) . Niet vrolijk allemaal. De politie moest dus op het ponton zijn met hun duikers etc. en vond het nodig het hek door te knippen. Geeft natuurlijk niet, maar bel dan wel even of plaats een noodslot. Tja, de Politie blijft je beste vriend…
Nadat er politie aan boord was geweest op zaterdag, gingen we dan toch eindelijk aan het werk. Het stuurhuis (vernieuwing en verhoging van de stuurhut) vordert heel snel.
Ook het houtwerk op Stella Maris loopt heel goed. Het kaal maken van het eikenhout gaat veel sneller dan we verwachtten. Met een beetje geluk staat de stuurhut eind Juli compleet vernieuwd en verhoogd weer op z’n plekkie !!
Op het voordek worden voorbereidingen getroffen voor het vernieuwen van de fundatieplaat van de ankerlier (deze staat op Stella Maris voor renovatie). Ook het potdeksel (rand op de scheepshuid)wordt grondig onder handen genomen . Kortom , weer een heleboel gedaan.

VERDER WENST DE TC (TECHNISCHE COMMISSIE) ALLE LEDEN EN STAF EEN HEEL FIJN EN VEILIG ZOMERKAMP TOE !!!!

(dit is al weer volgende week nl.)

politie

hek stelmar

stuurhut slijpen

stuurhut slijpen1

stuurhut BB

stuurhut

stuurhut1

stuurhut2

stuurhut boven

stuurhut menie

stuurhut SB

stuurhut SB1

stuurhut SB1

stuurhut SB2

voordek

voordek BB

voordek BB1